Η KERMA LOGISTICS έχει την δυνατότητα να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις αποθήκευσης με γνώμονα την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες. 

m

Θεωρώντας ότι αποτελεί σημαντικό κρίκο στην εφοδιαστική αλυσίδα του κάθε πελάτη – συνεργάτη, στοχεύει στην κάλυψη των σχετικών αναγκών, δίνοντας στους πελάτες της, το περιθώριο να εστιάζουν στις κύριες δραστηριότητές τους (core business), μειώνοντας έτσι αποτελεσματικά τα διαχειριστικά κόστη και βελτιώνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών τους.

Κάθε αποθήκη είναι εξοπλισμένη με τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό και τα συστήματα ασφάλειας εγκαταστάσεων & προσωπικού για την εκτέλεση του καθημερινού έργου παροχής υπηρεσιών  Logistics.

Διαχειριζόμαστε καθημερινά είδη σε 4 διαφορετικές θερμοκρασιακές συνθήκες:

  • Ξηρού Φορτίου
  • Ελεγχόμενης Θερμοκρασίας (18-20 C0)
  • Συντήρησης
  • Κατάψυξης

Καταγράφεται η θερμοκρασία εντός των αποθηκευτικών χώρων και παρακολουθείτε  ιχνηλασιμότητα σε επίπεδο μέχρι και τεμαχίου.

Μέσω του εξειδικευμένου προγράμματος διαχείρισης αποθεμάτων (WMS), καταγράφουμε και παρακολουθούμε πληροφορίες όπως ημερομηνία λήξης, παραγωγής, Lot No. Serial No.

Το εξειδικευμένο μηχανογραφικό σύστημα συνδυαζόμενο με τα διεθνή πιστοποιητικά ελέγχου ποιότητας  ISO 9001:2008 και ISO 22000:2005, καθώς και με το έμπειρο, εξειδικευμένο και καταρτισμένο απασχολούμενο προσωπικό θωρακίζει το επίπεδο προσφοράς προς τους πελάτες μας, και ταυτόχρονα δίνει το στίγμα της πορείας μας μελλοντικά.

Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας βάσει του προτύπου ISO 9001:2015, καθώς και του προτύπου ISO 22000:2005 για τα τρόφιμα.